Melodifestivalen‘in dün gece düzenlenen ilk yarı finalinin yıldızlarından biri adını direkt finale yazdıran 22 yaşındaki Wiktoria Johansson oldu…

Not with me” şarkısını seslendirdiği 3 dakika boyunca tam 200 litre su ile şovunu gerçekleştiren Wiktoria‘nın aslında bu şov için SVT ile büyük bir mücadeleye girdiği paylaşıldı. Tüm bu yaşananların yanında sanatçı aynı zamanda şarkısını ayrıldığı erkek arkadaşı Martin Jonsson için seslendirerek duygularını hem ona hem de izleyicilere aktarma şansını elde etti.

Wiktoria‘nın yarışmadan sonra yaptığı açıklamaya göre İsveç Televizyonu SVT başta “Sahnede kesinlikle su istemiyoruz” diyerek şovunu geri çevirmiş. Ancak Wiktoria ve ekibi sonuna kadar fikirlerinin peşinden giderek SVT’ye kabul ettirmeyi başarmışlar. Tabi öncesinde kanal tarafından bazı şartlar öne sürülmüş: “Kullanılan su kesinlikle kontrol altında tutulmalı”. Bu şartı sağlamak için ise Almanya’dan bir şirket ile anlaşılmış ve her şey bilgisayar programı ile çözülmüş.

Ayrıca perşembe günü gerçekleştirilen provalar sırasında gerekli tüm önlemler alınarak ekipmanlar ve sahne plastik örtü ile kaplanmış.