2008 yılında Sırbistan’da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışmasında Ukrayna’yı “Shady Lady” şarkısıyla temsil eden Ani Lorak’ın bir Türk ile evli olduğunu sanırım bilmiyen yoktur. Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına verdiği röportajda konuşan eşi Murat Nalçacıoğlu özel hayatları hakkında konuştu…

Moskova’da daire ve araba satın aldık. Şoförümüz, korumamız, işimiz var. Orada kendi şirketimi açtım. Ukrayna’dan gitmedik, burada yaşıyoruz. Birçok insanın farklı ülkelerde evi, arabası ve işi var. Türkiye de, Ukrayna da, Moskova da bizim evimiz. İspanya’da da ev satın almak istiyoruz, cazip bir teklif var. Yazın kızımızla orada kalmak istiyorum, çünkü iklimi iyi. Evde ne Türkiye ne de Ukrayna’nın politikası hakkında konuşmamaya gayret ediyoruz. Türkiye’ye ve Ukrayna’ya barış gelmesini temenni ediyoruz.

Ayrıca Murat Nalçacıoğlu ikinci bir çocuk planladıklarından bahsetti. Rusya’da sık sık konserler veren Ani Lorak’ın Rusya’da en son Deniz Kuvvetleri Günü için sahne alması Ukrayna’da sosyal medyada olumsuz tepkilere yol açmıştı.

Kaynak: haber24