Dün itibariyle İsrail’in Tel Aviv şehrinde 2. Yarı Final’de yarışacak olan ülkeler ikinci provalarını tamamladılar. ESCape News ekibi olarak dün an an hatırlayacağınız üzere arenadan ve basın merkezinden tüm yaşananları an an aktarmıştık…

Bu yılın favorileri arasında yer alan Hollanda temsilcisi Duncan üç prova gerçekleştirdi. Bu provalarla ilgili göze çarpan ve konuşulan şey performansı sırasında karşısında yer alan fener oldu.

Üç prova gerçekleştiren Duncan üç provada bu feneri farklı yere konumlandırarak farklı şekillerde kullandı.

İlk provada Duncan’ın piyanosu üzerinde yer alan ve tüm performans boyunca açık kalan fener Duncan’ın yüzünü çok fazla aydınlattı ve parlak gösterdi. Bu nedenle diğer iki provada farklı alternatifler denendi.

İkinci provada ise bu kez fenerin ışığı aktif hale getirilmeden yere yerleştirildi ve çok dikkat çekmedi. Bu sırada sahnede mor ve lacivert renkler hakim olduğundan sahnede daha hoş bir hava elde edildi. Duncan’ın yüzü ise daha doğal aydınlatılmış oldu.

Üçüncü ve son provada ise fener bu kez kapalı vaziyette tekrar piyanonun üzerine yerleştirildi. Ancak performansın sonuna doğru fener aktif hale getirilerek yine ışık Duncan’ın yüzünde patlatıldı.

Bakalım Hollanda Delegasyonu tüm bu denemeler sonunda hangisine karar verecek?

İşte alternatifler: