Nasıl katılabilirim?

1- Cep telefonunuzda WhatsApp uygulaması bulunmalı. Uygulamayı telefonunuzun özelliğine göre Apple Store ya da Google Play’den indirebilirsiniz

2- Linkteki formu doldurarak formun sonunda çıkan numarayı cep telefonunuzun telefon rehberine kaydedin

Forma buradan ulaşabilirsiniz.

3- Kaydettiğiniz ESCape News numarasına “Start ESC” yazılı bir WhatsApp mesajı atın

Artık ESCape News WhatsApp Bülteni‘ne abonesiniz. Eurovision gündeminden sizin için seçtiğimiz haberler cep telefonunuza mesaj olarak gelecek

SIK SORULAN SORULAR

Aboneliği nasıl sonlandırabilirsiniz?

ESCape News WhatsApp numarasına “Stop ESC” yazılı bir mesaj atarak aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz.

Numaram diğer aboneler tarafından görünecek mi?

Hayır numaranız kesinlikle 3. kişiler tarafından görünmeyecek çünkü haberlerimiz size kişisel mesaj olarak iletilecek. WhatsApp grup mesajı olarak değil.

Mesaj sıklığı ne olacak peki?

Günlük atacağımız mesaj sayısı en fazla 5 olacak. Bu elbette o günde yaşanan gelişmelere bağlı. Ancak belirttiğimiz gibi Türkiye Saati ile 08.00-23.59 saatleri arasında en fazla 5 mesajla sınırlı olacak.

Bu servis ücretli mi?

Hayır.

Bu numaraya attığım WhatsApp mesajlarına/SMS’lere ya da aramalara yanıt alabilecek miyim?

Bunu tek taraflı bir mesaj servisi-WhatsApp numarası olarak düşündük. O nedenle gönderdiğiniz çağrı ya da mesajlara yanıt alamayacaksınız.

Ancak bize ulaşmak isterseniz escapenewstr[at]gmail.com adresine mail atabilir ya da sosyal medya hesaplarımız üzerinden bize yazabilirsiniz. “Sizi orada burada arayamam hiç!” diyorsanız buradaki iletişim formu ile direkt ulaşabilirsiniz.

2019 Eurovision Şarkı Yarışması hakkında genel bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Spotify‘da “Eurovision Song Contest 2019” listemizden bu yılın tüm şarkılarına ulaşabilirsiniz: