Görünüşe göre geçen hafta olduğundan daha fazla single’ımız var! Merhaba! Hello! Zdravo! Bildiğimiz üzere, günlerdir bu anı bekliyorsunuz. Yepyeni single’ları ve videoları izlerken sadece sakinleşin, geriye yaslanın ve rahatlayın.

1 – SARA JO – MAHOVINA

Sara Jo’yu hatırlatmamıza izin verin. Kendisi, Malmö’de finale çıkamayan Moje 3’nin bir üyesiydi. Ve bu hafta, “Mahovina” adındaki yeni Single’ını yayınladı. Sırpça’da “Yosun” anlamına geliyor.

Klipte Sara, stüdyoda çalışan bir dans öğretmenini canlandırıyor. Klibin ilk kısmı da bu stüdyoda geçiyor. Orta kısımlarda, onu hazırlanırken görüyoruz. Videonun geri kalanı ise sahnede geçiyor ve Sara, partnerinin onu aldattığını fark ediyor.

2 – TAMARA TODEVSKA – BROD ŠTO TONE

İkinci sırada, sizlere Skopje Fest 2014’ün ikincisi ve Makedonya’nın 2008 temsilcisi Tamara Todevska’yı sunuyoruz. Kendisi bu hafta, Skopje Fest ikincisi olmuş şarkısı olan ve Makedonca “Batık Gemi” anlamına gelen “Brod Što Tone”nin klibini yayınladı.

Klip, yarı karanlık bir odada geçiyor. Tamara, bir spot ışığı altında şarkısına başlıyor. Devamında, dans eden gölgelerin önünde piyano çalıyor. Sonraları ise, dişi gölge ona el sallarken erkek gölge, bir gemiye binip denize açılıyor. Sonunda, gemi batıyor ve dişi gölge, elindeki çiçeği havaya kaldırıyor.

3 – CAN BONOMO – TASTAMAM

Türkiye’nin son temsilcisi olan Can Bonomo da bu hafta yeni bir klip yayınlayanlardan. “Tastamam” adlı şarkıda, Can’ın orkestra ile işbirliği yapmış olması gözümüzden kaçmıyor.

4 – ALIEN 24 – WALLY

Alien 24 nedir?! Alien 24, Dima Bilan’ın kurduğu bir pop ikilisidir. Ve bu hafta, İngilizce’de “Boş İnsan” anlamına gelen “Wally” adındaki yeni single’larını yayınladılar. Görünüşe göre, Dima’nın değişik müzik tarzına alışmak zor olacak.

Rutin bir günde, uçan dev hoparlörler şehri ele geçirirler ve bir uzay gemisi, Dima ile partnerini kovalar.

5 – DIMA BILAN – KOGDA RASTAET LED

Endişelenmeyin. Dima’nın bir haftada 2 single birden çıkarmasına biz de şaşırdık. “Kogda Rastaet Led” ya da “Buz Eridiğinde”, Dima’nın en son ürünü.

Önceki klipten farklı olarak, Dima karşımıza bir ballad ve keyifli bir video ile çıkımış. Buz dansını ve peri masallarını bir araya getirmek son derece özgün olmuş. Tarif etmek için kelimeler kifayetsiz. Sadece keyif alın!

6 – ARAM MP3 – MAGIC

Diğerlerinden ayrı olarak; Aram Mp3, listemizde sadece single yayınlamış olan tek kişi. “Magic” çoğunuzun bildiği üzere İngilizce’de “Sihir” anlamına geliyor. Onun “sihir”ini hissetmeye başladınız mı? Biz hissetmeye başladık bile!