2015 Çocuk Eurovision Şarkı Yarışması’nda ülkesi Avustralya’yı My Girl adlı şarkısıyla temsil eden genç sanatçı kariyerine yeni tecrübeler eklemeye devam ediyor. 

Avustralya’nın çocuk kategorisindeki ilk temsilcisi olarak tarihe geçen Bella Paige, tarihe geçecek bir başka sonuca daha imza attı. Ülkesinin popüler müzik yarışmalarından biri olan ‘The Voice’a katılan genç sanatçı sezonu ikinci olarak tamamladı. Final gecesinde 28 yaşındaki Sam Pery adlı rakibinin gerisinde kalan Bella, sahnede  The Greatest Love Of All ve Last Dance adlı şarkıları seslendirdi. Final heyecanını geride bırakan Bella Paige yarışmanın ardından hemen Changing adlı tekli çalışmasını yayınladı.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=446&v=9FljstNaQNQ

Hatırlanacağı üzere Bella Paige Sofya’da düzenlenen yarışmada ülkesini temsil etmiş ve aldığı 64 puanla sekizinciliği elde etmişti. Yarışmadan bir önceki sene ‘The Voice’ yarışmasının çocuklar kategorisinde yarışan Bella, o sene de sezonu ikincilikle bitirmişti. Birinciliği ise bir sonraki sene ülkesini JESC’de temsil eden Alexa elde etmişti.

Sizce Avustralya yayıncı kurumu SBS önümüzdeki senelerde Bella Paige ile şansını Eurovision’da tekrardan deneyebilir mi?