İsrail’de gerçekleşecek olan 64. Eurovision Şarkı Yarışması’nı kim yada kimler sunabilir. İşte Eurovision Şarkı Yarışması’nı sunması için adı geçen 5 isim.

Bar Refaeli
Ülkemizde de oldukça popüler olan Refaeli, birçok fashion dergisine kapak olmuştur. Sunucu ünvanını ise 2013’den beri sunuculuğunu başarılı bir şekilde üstlendiği The X Factor İsrail’den elde etti. Ayrıca 2013 yılında Tel Aviv Pride’n da sunuculuğunu yaptı. Şu an bu yılki yarışmanın sunuculuğu için en çok konuşulan isim konumunda Bar Refaeli.

Gal Gadot
İsrail’in kazanması ile birlikte adı sunuculuk için en çok geçen isim şüphesiz Hollywood starı Israilli Gal Gadot’tu. Birçok tekli filmi olan yıldız ayrıca Dünya genelinde birçok reklamda da yer aldı. Gadot’un henüz hiç sunuculuk deneyimi yok.

Natalie Portman
Altınküre sahibi Portman, ayrıca Oskar ödüllü de. 7 dil konuşabiliyor bu da onun sunucu adayları arasında bir tık yukarda olmasını sağlıyor. Dünyanın en güzel 50 kadını arasında gösterilen Portmanın da Gal Gadot gibi onun da henüz hiç sunuculuk deneyimi olmamış.

Assi Azar
Buhara ve Yemen Yahudisi kökenli olan Assi Azar aslında tanıdığımız bir sima çünkü Hakokhav Haba’nın(Rising Star) yani İsrail’in şarkıcısını seçtiği platformun iki sunucusundan biri. Katalan Albert Escolá ile evli ve bir çocuk babası. Ayrıca İsrail’deki LGBTİ hak savunucularının başında geliyor. Şu ana kadar onlarca programın sunuculuğunu üstlenen Azar, reformist bir Yahudi.

Shiri Maimon
İsrailde gelenektir sunuculardan biri mutlaka geçmişte İsrail’i temsil etmiş olur. Böyle düşünülünce akla gelen ilk isim 2005 yılında The Silence that Remains ile ülkesine 5.lik getiren ve 2011’de İsrail’in ulusal finali olan Kdam Eurovision’u sunan Shiri Maimon. Shiri şu an The X Factor İsrail’de jüri koltuğunda oturuyor.

İsmi geçen diğer isimler:
Rotem Sela
Michael Aloni
Dana International

Anket: