Dün 2017 Eurovision Şarkı Yarışması birinci yarı finalde sahne alacak ülke temsilcilerinin sahnedeki ilk provalarıyla fiilen başlamıştı. Dokuz sanatçının provalarını gerçekleştirdiği ilk günden canlı yayınları partner sitemiz aracılığıyla takip edebildiniz, bizler de yakın zamanda orada olacağız 🙂 Bugün ise birinci yarı finalin ikinci yarısında sahnede olacak dokuz ülkenin provaları gerçekleştirilecek. Prova programına aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

Yunanistan: Demy ilk olarak beyaz yağmurların yağdığı koyu mavi bir arka plan önünde belirecek ve performansının sonuna kadar bir podyum üzerinde olacak. Sahnede iki tane erkek dansçı eşlik edecek ve su teması kullanılacak. Ayrıca şovda hologram teknolojisi kullanılacak. Altın renkli bir elbise ile sahnede boy gösteren Demy’e eşlik eden dansçıların yarı çıplak olarak sahnede olacak.

Polonya: Polonya’nın sahnesi koyu bulutların hakim olduğu bir arka plan ile başlıyor ve zamanla yıldızlar beliriyor. Bu yıldızlar bir takım yıldızı oluşturduktan sonra “Özgürlük” kelimesini farklı dillerde arka plana yansıtıyorlar. Sahnede beyaz elbisesiyle olacak olan Kasia’ya bir kemancı eşlik edecek ve kıyafeti beyaz-altın renkli olacak.

https://youtube.com/watch?v=aW2C1qXKxLE%3Fautoplay%3D0

Moldova: Ulusal finale çok benzer bir koreografiyi sahneye taşıyan ekip altı kişiden oluşuyor: Epic Sax Guys+3 bayan geri vokal. Arka plan oldukça akıllıca kullanılmış. Beylerimiz bugün sahnede gümüş, siyah ve mavi takım elbiselerini giymişler. Kızlarımız ise siyah mini elbiseleri ile performanslarına başlasalar da bizlere bir sürprizleri var.

https://youtube.com/watch?v=8CdgDXgPQTs%3Fautoplay%3D0

İzlanda: Sahnede keskin çizgiler ve şekiller kullanılmış. Svala sahnede yalnız. Svala’nın vokalleri çok iyiydi. Ses birleşimi muhteşemdi. Svala alt kısmı transparan olan pelerinli beyaz bir elbise giyinmiş.