Bu sene tüm enerjisiyle bir kez daha Eurovision sahnesinde olacak olan Serhat, sahnede Say Na Na Na! diyecek. Kendine has tarzıyla gönülleri fetheden Serhat bugünlerde sahnesi için hazırlıklarına devam ediyor.

Eurovision Şarkı Yarışması‘nda San Marino’ yu Serhat Hacıpaşalıoğlu  Say Na Na Na  adlı şarkısıyla temsil edecek. Serhat yarışmadaki ilk tecrübesi olan 2016’da  ‘I Didn’t Know’ isimli şarkı ile yarışmış ve 1. yarı finalde 68 puanla 12. olmuştu. Sanatçı performansıyla büyük fan kitlesinin beğenisini kazanmıştı. Serhat San Marino‘yu Eurovision’da birden fazla defa temsil eden ilk isim değil. Hatırlanacağı üzere Valentina 2012, 2013, 2014 ve 2017 olmak üzere ülkeyi tam 4 defa temsil etmişti.

Şarkısını kendisine teklif geldikten sonra yalnızca beş dakika içerisinde  yazdığını söyleyen sanatçı sahne hazırlıkları konusunda ise o kadar aceleci davranmıyor. Bugünlerde Yunan yönetmen Nick Marianos ve koreograf Kostas Pavlopoulos önderliğinde devam eden çalışmalarda sahnesinin son haline karar veriliyor. Sahnede Serhat’a eşlik edecek olan dansçı ve geri vokaller de duyurulmuş oldu. Buna göre Alman vokalistler Chantal Hartmann, Ines Voha, Sebastián Millepied, Giulia Wahn ve İsveçli Johan D. Seil (Rusya 2016 ve Azerbaycan 2017) sahnede olacak diğer isimler oldu.

Serhat San Marino adına 2019 Eurovision Şarkı Yarışması 1. Yarı Finali’nin 2. yarısında sahne alacak. 2019 Eurovision Şarkı Yarışması hakkında genel bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.