Geçtiğimiz yıl “I Love You” şarkısıyla Ukrayna’yı temsil etmek için yarışan TAYANNA, 2018 yılında ülkesini yeniden temsil etmek için hazırlandığını sevenleri ile paylaşmıştı…

TAYANNA 2018 yılında ülkesini temsil edebilmek için yeniden ulusal finale katılma kararı aldı ve geçtiğimiz aylarda çıkardığı albümünden 4 aday şarkıdan birisiyle ulusal finalde yer alacağını duyurdu. Bu 4 şarkıdan hangisinin aday şarkı olacağını belirlemek için ise bir anket düzenledi.

Anket sonucu kazanan şarkı hatırlanacağı üzere “Квітка” olmuştu. Ancak TAYANNA bu şarkı ile ulusal finale katılamayacak. Nedeni ise 1 Eylül tarihinden önce şarkının kamuoyu ile paylaşılması. Bilindiği üzere Eurovision kuralları gereği bir şarkının 1 Eylül tarihinden önce bir yerde paylaşılmaması gerekiyor.

Sanatçı şarkıyı “Черноморские Игры” (Karadeniz Oyunları) sırasında seslendirdiği için bu şarkı diskalifiye edildi. Aslında bu sanatçının “Тримай Мене” albümünden yani 4 şarkının yer aldığı albümden bir şarkıyı ulusal finalde seslendiremeyeceği anlamına geliyor.