Henüz Rusya Devlet Televizyon ve Radyo Yayıncılığı Şirketi (VGTRK) tarafından onaylanmamış olsa da Sergey Lazarev’in 2019 Eurovision Şarkı Yarışması’ndaki temsilciliği birçok güçlü kaynaktan onaylandı. Yakın zamanda resmi bir açıklamayla ilan edileceği düşünülen Sergey Lazarev’in şarkısı tekrardan Dream Team tarafından hazırlanacak. Lazarev’in seslendireceği şarkıyı Philipp Kirkorov ve Dimitris Kontopoulos besteleyecek ve sahne şovundan ise Fokas Evangelinos sorumlu olacak. Alınan bilgilere göre şarkının bestesi tamamlandı ancak şarkı sözlerinin farklı olduğu birçok versiyonu mevcut. Çalışmalar şarkı sözü üzerine devam ediyor. Bu nedenle şarkının henüz adı belli değil.

Onun için Eurovision aslında 2008’de başlamıştı..

2008 yılında ise, Rusya’yı 2008 Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil etmek için “Flyer” isimli bir single hazırlamış, ancak Dima Bilan ve şarkısı Believe’in birinci olarak temsil hakkı kazandığı finallerde, 4.olmuştur. Yine aynı yıl içerisinde bu iki şarkıcı bir kez daha “MTV Avrupa Müzik Ödülleri 2007″de “En İyi Rus Şarkıcı” dalında karşı karşıya gelmiş ve ödülü kucaklayan bir kez daha Dima Bilan olmuştur.

sergey lazarev gif ile ilgili görsel sonucu

Ve Sergey Eurovision’da!

Sergey, Dima Bilan’a karşı olan yenilgisinin ardından pes etmedi ve 8 sene sonra Eurovision 2016’da “You are the only one” isimli parçasıyla Rusya’yı temsil etti. Sahne performansında inanılmaz efektler kullanan Sergey, senenin favorileri arasında yer almayı başardı. Sergey, halk oylamasında 1. seçilmesine rağmen jüri oylarının da etkisiyle o seneyi 3. olarak bitirmişti.

Sizce tüm bu söylentiler doğru mu çıkacak yoksa sadece bir promo taktiği olarak mı neticelenecek?