Tonight Albania has opened the door to 12 hopeful artists who want to be winner of Festivali 55-të, Albanian national final, and fly its flag in Kyiv at 62nd Eurovision Song Contest. Only seven artists will take chance to perform one more time at final night, and their names will be announced after second semi final. 

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, sahnedeki insanlar, gece, konser ve iç mekan

Artists – Songs

1. Flaka Krelani – OSIRIS
2.Xhejni Lito – PRITJA
3.Genc Salihu – KËTU
4. Erlind Zeraliu – DHIMBJA E GËZIMIT
5.Xhesika Polo – EVA JAM UNË
6. Festina Mejzini – ATJE LART
7. Edea Demaliaj – BESOJ NË ËNDRRA
8. Neki Emra – DASHURI DHE URREJTJE
9. Yll Limani – SHIU
10. Franc Koruni – MACKA
11. Orges Toce – SHI DIAMANTESH
12. Grupi Lynx – SOT