2018 Eurovision Şarkı Yarışması‘nda Avusturya’yı “Nobody But You” şarkısı ile temsil etmeye hazırlanan Cesar Sampson‘nun şarkısının lansmanı bugün ORF stüdyosunda yapıldı…Sanatçının ülkesi için Lizbon’da seslendireceği “Nobody But You” ORF stüdyosunda basın mensuplarının katıldığı özel toplantıda dün tanıtılmıştı.

Bugün ise Türkiye Saati ile 09.10’da “Ö3-Wecker” programı içerisinde yapıldı ve ardından Eurovision’un resmi kanalına klibi yüklendi.

“Nobody But You”nun klibine buradan ulaşabilirsiniz.

Cesar Sampson:

“Nobody But You” gerçekten her yönüyle beni ifade eden bir şarkı. Benim hikayem ve ruhum var şarkıda. Diğer yandan dinleyenler eminim şarkıda kendilerinden bir şeyler bulacaklar.

Aralık 2017’de Avusturya kanalı ORF’nin yaptığı açıklamaya göre temsilci için Cesar Sampson ile anlaşmaya varıldı. Aynı gün ise Ö3-Wecker adlı radyo programında resmen ilan edildi. Radyo programında ise aylar öncesinde şarkının isminin “Nobody But You” olduğu ve bestesinin çoktan hazır olduğu söylendi. Besteciler ise Eurovision camiasında oldukça tanınan isimler Sebastian Arman, daha önce Bulgaristan’ın 2011-2016 ve 2017 yıllarında bestesini hazırladı. Aynı zamanda Eurovision 2014 birincisi Conchita Wurst’ün “Conchita” adlı albümünden Heroes ve Colours of Your Love adlı şarkısının da bestesini yapmıştır. Boris Milanov ise Bulgaristan’ın 2011-2016 ve 2017 yıllarında şarkılarının beste ve söz yazarlığını yapmıştır.

Cesar Sampson Kimdir?

Cesar Sampson, son yıllarda Bulgaristan, Sırbistan ve Makedonya’dan şarkıları üzerine çalışmış başarılı bir uluslararası müzik şirketi olan “Symphonix International” ın vokal koçu ve bir üyesidir. Aynı zamanda geçmişte Eurovision deneyimini tatmış olan Cesar, 2016 yılında dördüncülüğe ulaşan Bulgar temsilci Poli Genova’nın geri vokallerinden biriydi.