Eurovision’un ve Balkanlar’ın usta isimlerinden Željko Joksimović, Blic Online‘a memleketi Sırbistan’ın aldığı derece ve Avusturya’nın ev sahipliği hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu.

Blic Online‘ın haberine göre usta isim, Bojana’nın daha iyi bir dereceyi hak ettiğini düşünüyor ve 2014’de son halini alan oylama sistemine karşı.

“Bojana harikaydı. Şahsen bu oylama sistemine karşıyım çünkü bize yarışmanın özünü ve amacını sorgulattırıyor. Ve şimdi görüldüğü üzere jüri ve halk oyları birbirlerinden kesinlikle çok farklı.”

Adio’nun bestecisinin yorumları bu kadar değildi. Sıradaki hedefi ise ev sahibi Avusturya idi:

“Sanırım ev sahibi ülkenin hiç puan alamaması Eurovision tarihinde bir ilk.Sadece halk ve onların zevkleri belirleyicidir. Sadece onlar, bir şarkıyı sonuncu yapabilirler.”

Büyük finalden sonra Željko Joksimović, Bojana Stamenov’un ve besteci Vladimir Graić’in yanına gitti ve ikisini de tebrik etti. Olan her şeyden ötürü hayal kırıklığı içerisindeydi. Fakat Bojana’nın sahnedeki duruşundan ve şarkısından gayet memnundu.

Asıl oylamada olduğu gibi, halk oylamasında da 10. olan Bojana, jüri oylamasında ise 24. sırada kendisine yer bulabilmişti.