Geçtiğimiz sene tatillerini Türkiye’de yapan ve Eurovision takipçileri arasında, her ne kadar ülkelerini yarışmada teslim edememiş olsalar da, çok popüler olan Danny Saucedo ve Molly Sanden çifti bu sene tatillerini şu Bali’de geçiriyorlar.

Bir süredir tatillerinden görüntüleri sosyal medya aracılığıyla paylaşan ünlü çift bu sefer sınırları aştı. Danny’in kıyafetsiz suya girmesini kayda alan Molly, bu anları sosyal medya üzerinden servis etti. Kısa bir süre içerisinde birçok fanı tarafından izlenen video aynı zamanda bolca beğeni ve yorum aldı. Paylaşılan video akıllara 2016 Eurovision Şarkı Yarışması Estonya temsilcisi Jüri Pootsmann’ın postcard görüntüsünü getirdi.

Skinny dippin

D A N N Y S A U C E D O (@dannysaucedo) tarafından paylaşılan bir video ()

Danny Saucedo Melodifestivalen adlı İsveç ulusal finalinde toplamda üç kez şansını denemiş ancak üçünde de istediği zafere ulaşamamıştır. 2009 yılında  E.M.D grubunla yarışan Donny, o sene finalde üçüncü olmuştu. 2011 ve 2012 yıllarından solo performanslarla şans arayan İsveçli sanatçı her iki yılda da yarışmayı ikinci tamamlamıştı. Ülkesinde oldukça çok fana sahip olan şarkıcı aynı ulusal finalde 2013 yılında sunuculuk görevini üstlenmişti.

Danny Saucedo hot ile ilgili görsel sonucu

Bu Danny’in ilk çılgınlığı sayılmaz. Sanatçının 2011 yılında Eric’in zaferiyle sonuçlanan finalin ardından verdiği kutlama öpücüğü o sene sosyal medyada çok yankı uyandırmıştı.