Sadece Eurovision fanlarının değil milyonların sevgilisi Sertab Erener üç yıl aradan sonra çıkardığı Kırık Kalpler Albümü adlı on birinci stüdyo albümü ile müzik raflarına geri döndü. Geçtiğimiz zaman diliminde zor günler geçiren Sertab hayat arkadaşı Emre Kula ile birlikte sevenlerine böylesine hisli bir albüm hazırladı.

Çalışmalarını Amerika’da gerçekleştiren Sertab vokal kayıtlarını tamamladı. Geçtiğimiz günlerde hayranlarına sürpriz yapan Sertab elektronik ortamda yeni albümünün ön sipariş alımlarını başlattı ve albümünün çıkış parçası olan ‘Kime Diyorum’ u elektronik ortamda paylaştı.

Sertab Erener albümünde Soner Sarıkabadayı ve Yıldız Tilbe’den sıfır kilometre şarkıların yanısıra Can Bonomo’nun sözleri yazdığı düzenlemesini Emre Kula’nın yaptığı aşıkların dillerine düşmeye aday bir eser de yer alıyor. Çıkış şarkısını olarak sözü ve müziği Ersel Serdalı’ya ait ‘’Kime Diyorum’’ u seçen Sertab Erener, albümünün ilk klibini de Can Saban yönetmenliğinde çekti. Önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan klibin çekimleri  İstanbul Galata’da gerçekleşti.

 

https://youtu.be/4Esph-u7M6U

 

Ancak albüm çalışmaları sırasında bazı küçük sıkıntılar da yaşanmamış değildi.  Posta Gazetesi’nde yer alan habere göre; Sertab Erener, albümün adını ‘Kırık Kalpler’ koymaya karar verdi. Emre Kula ise dedikodulara yol açar korkusuyla buna karşı çıktı. Ama tüm ekip bu isim üzerinde diretince çaresiz kaldı.

 

Sertab albüm haberini takipçilerine böyle paylaştı: 

 

 

Kırık Kalpler Albümü Şarkı listesi

Açılış
Aşk Beni
Olsun
Karbeyaz
Kafi
Şiirin Bir Üstü
Tek Başıma
İnsanım Nihayetinde
Gitsem
Kime Diyorum
Kime Diyorum (Pop Remix)

 

 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLFzrqM06uKnSK3e0vg4NjHJZ4EsQxCR3s

 

 

Sertab’ın Müthiş Eurovision Zaferini Hatırlamak İçin Tıklayınız.