Sanatçıların ilk provalarını Stockholm’den kanlı canlı izlememize, Eurovision ruhunun bir yıl aradan sonra tekrardan canlanmasına çok az bir zaman kaldı.

 

Daha evvelden sizlerle Mayıs ayında başlayacak prova listesini yayınlamıştık. EscapeNews’ten  arkadaşlarımız an be an Eurovision’un kalbinde neler yaşanacaksa bizlere gerek sosyal medya aracılığıyla, gerek şu an okumakta olduğunuz web sayfamız aracılığıyla aktarmaya çalışacaklar.

 

Peki şu sıralar sanatçılar ne yapıyor? Muhtemelen onlar da Eurovision’dan an be an yayın yapacak yüzlerce basın elemanı gibi çantalarını hazırlama telaşı içerisindeler. Acaba şu partide ne giysem? ya da şarabımı elbiseme dökersem yedek olarak ne götürsem? gibi sorularla mücadele ediyordur. Ama onlarda ekstradan başka bir heyecan da var. Şüphesiz hepsi final gecesinde o ödülü geçen senenin birincisinden almak istiyor. Bunun tek yolu çalışmak. Bazılarının sesi soluğu kesilmiş durumda çalışırken, bazıları da çalışmalarından gönderiler paylaşmaktan çekinmiyor! Kimisi kıyafet provası derdinde, kimisi ses, hatta bazıları saç !

 

Gelin hep birlikte paylaşılan gönderilere bir göz atalım 🙂

 

Ensayos #bareivision #SayYay!

Barei (@bareimusic) tarafından paylaşılan bir video ()

The #COSTUME #workinprogress #Eurovision #Bulgaria #poligenova

Poli Genova (@poli.genova) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()