Avrupa Yayın Birliği (EBU) ve Ev sahibi Yayıncı KAN, bugün 14, 16 ve 18 Mayıs tarihlerinde Tel Aviv’de gerçekleşecek olan 64. Eurovision Şarkı Yarışması’nın  sunacularını duyurdu.

Bar Refaeli
Ülkemizde de oldukça popüler olan Refaeli, birçok fashion dergisine kapak olmuştur. Sunucu ünvanını ise 2013’den beri sunuculuğunu başarılı bir şekilde üstlendiği The X Factor İsrail’den elde etti. Ayrıca 2013 yılında Tel Aviv Pride’n da sunuculuğunu yaptı. Şu an bu yılki yarışmanın sunuculuğu için en çok konuşulan isim konumunda Bar Refaeli.

Assi Azar
Buhara ve Yemen Yahudisi kökenli olan Assi Azar aslında tanıdığımız bir sima çünkü Hakokhav Haba’nın(Rising Star) yani İsrail’in şarkıcısını seçtiği platformun iki sunucusundan biri. Katalan Albert Escolá ile evli ve bir çocuk babası. Ayrıca İsrail’deki LGBTİ hak savunucularının başında geliyor. Azar şu ana kadar onlarca programın sunuculuğunu üstlenmişti.

Lucy Ayoub
İsrail’in en hızlıca yükselen yıldızı, bir YouTube yayıncısı olarak kendine bir isim kazandırarak ün kazandı. Tanınmış bir TV sunucusu olarak büyümüş ve Lizbon’daki 2018 Eurovision Şarkı Yarışması’nda İsrail’in sözcüsü seçilmişti.

Erez Tal
İsrail’in eski Eurovision Şarkı Yarışması yorumcusu olan Erez dünya çapında 23 bölgeye satış yapan The Vault’u dünyadaki en başarılı İsrail oyun şovu formatı haline getirdi.