2016 senesindeki şarkısına göre daha yavaş bir şarkıyla yarışmada olacak olan Rus temsilci Sergey Lazarev’in sahne performansı, bu senenin en çok merakla beklenen sahnelerinden biri olacak. Yapılan açıklamaya göre bu seneki sahnesinde Sergey’e eşlik edecek olan isimler Adam Svensson, Jennie Jahns, Erik Segerstedt ve Simon Lingmerth olarak açıklandı. 

Bu isimlerin sahne alacağı performansı yönetecek olan isim ise 2016 yılında Sergey’in o unutulmaz sahne şovunu hazırlayan Fokas Evagelinos olacak. Fokas bu sene sadece Rusya için çalışmayacak, ayrıca İspanyol temsilcinin de sahne şovunu hazırlayacak isim olacak.

Sahnede olacak olan Adam ve Jennie, Sergey ile Eurovision 2016’da sahne almıştı. dam Svensson, Melodifestivalen ve Eurovision hayranları için bir kurum içi dansçı olarak tanınıyor. 2016’da Melodifestivalen’de Samir & Viktor’un “Bada Nakna” sının vokalisti olarak sahne aldı. Jennie Jahns, arka arkaya Azerbaycan temsilcilerinin girişlerinde yer alan Eurovision’da sahne alma konusunda en büyük deneyime sahip destek vokalisti. Eric Segerstedt, EMD üyelerinden biri olarak İsveç müziğinin hayranları tarafından biliniyor. Melodifestivalen 2017’de Eric, Robin Bengtsson, Anton Hogman ve FO & O için vokal yaptı. Simon Lingmert, 2010 yılında İsveç İdolüne katıldı. 2014 ve 2015’te, Melodifestivalen’e sahne arkası destek vokalisti olarak görev aldı.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, gökyüzü ve açık hava

Ekip bu günlerde Dream Team üyelerinin bulunduğu Moskova’da çalışmalarına devam ediyor.

Sergey Lazarev, Tel Aviv’de ikinci yarı finalde sahne alacak ve finale kalmak için performansını sunacak.