Eurovision Şarkı Yarışması bitti, Post Eurovision Depression (PED) sürecini atlattık ve geçtiğimiz günlerde 2020 Eurovision Şarkı Yarışması heyecanını iyiden iyiye hissetmeye başladık…

ESCape News ekibi olarak ilk mottomuz sizleri Eurovision heyecanından tutkusundan mahrum bırakmamak oldu. Bunun için yarışmayı yerinden en küçük ayrıntıları sizlerle paylaşmanın yanında elimizden geldiğince Eurovision Şarkı Yarışması‘nı sizlerin ayağına getirmeyi amaçladık.

Hazır 2020 Eurovision Şarkı Yarışması için hepimiz yavaş yavaş moda girmeye başladıysak ekip olarak daha önce defalarca yaptığımız gibi Eurovision Şarkı Yarışması‘nı evinize kadar getirmeye karar verdik.

Daha öncesinde 2015’ten bu yana ekip olarak Eurovision Şarkı Yarışması‘nda ne aldıysak hepsini sizlerle paylaşmayı borç bildik ve bu sene de yine ne aldıysak sizlerle paylaşacağımızı söylemiştik.

Bunun için yine sizler için bir çekiliş yapmaya karar vermiştik. Çekiliş sonunda vereceğimiz 2019 Eurovision Şarkı Yarışması promo kiti için katılım şartlarımız ise şunlardı;

  • Instagram (@escapenews) sayfamızı takip etmek,
  • Instagram’dan paylaştığımız aşağıdaki gönderiyi beğenerek 2 arkadaşınızı yoruma etiketlemek,

ESCape News Eurovision 2019 Özel Çekilişi’ni aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

https://www.facebook.com/escapenews/videos/2400617726886216/

Çekiliş sonucunda 2 asil kazanan 2 yedek kazanan belirlendi. Kazanan kişilerin 1 HAFTA  içerisinde iletişim ve adres bilgilerini bizlere Instagram veya Facebook hesabından iletmesi gerekmektedir. Aksi takdirde yedek kişilere hak tanınır. Son olarak belirtelim çekilişimiz sonunda kazanılan ödül yalnızca Türkiye’deki bir adrese gönderilecektir.

Kura çekimi sonucunda 2 kişiye 2019 Eurovision Şarkı Yarışması promo kiti armağan edilecektir.