Değeri Takipçilerimiz, hepinizin yeni yılı şimdiden kutlu olsun! Bilindiği gibi site olarak zaman zaman çekilişler yapmakta ve takipçilerimize Eurovision promoları yollamaktayız. Yılbaşını bahane ederek 2016’nın son çekilişini yapmaya karar verdik! Detaylar şu şekilde:

Bu defa sizler bir soru soracağız ve sorunuzun cevabını Facebook sayfamızı beğenerek mesaj atmanızı isteyeceğiz. Doğru cevap veren kişiler arasından ise bir çekiliş yaparak ödülünü göndereceğiz. Daha önce bizden ödül kazanamamış arkadaşlarımıza öncelik vereceğiz (Ancak daha önce ödül kazanamayanlardan cevap veremeyenler olma ihtimaline karşı herkesin katılmasını bekliyoruz!) . Bunun yanında çekiliş yalnızca Türkiye’den katılımlara açıktır. İşte sorunuz:

Bilindiği üzere 2016 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Bulgaristan’ı bu yıl Poli Genova “If Love Was A Crime” şarkısıyla 5 yıl aradan sonra temsil etmiş ve yarışmayı 4. sırada tamamlamıştır. Şarkı İngilizce olmasına rağmen nakaratında “О, дай ми любовта (Day mi lyubovta)” şeklinde Bulgarca bir bölüm bulunmaktadır. Şarkının sadece bu kısmının Bulgarca olmasının hikayesi nedir?

Sorumuzun cevabını kısa bir şekilde yazarak ESCape News’in Facebook sayfasına mesaj atmanız gerekmektedir. Gönderinin altına yorum şeklinde yazılan cevaplar kesinlikle kabul edilmeyecektir. Yalnızca Facebook sayfamıza mesaj olarak iletilen cevaplar dikkate alınacaktır. Cevap gönderebilmek için son gün ve saat (Türkiye saati ile) 31.12.2016 23.59’dur.

Herkese başarılar!