Hollanda’nın Rotterdam şehrinde yapılacak olan 2020 Eurovision Şarkı Yarışması‘nda sunuculuğu üstlenecek isimler belli oldu…

AHOY Arena’da yapılacak olan yarışmayı bu yıl 3 isim sunacak. Yarı finallerde ve büyük finalde sunuculuk yapacak olan isimler ünlü aktris ve sunucu Chantal Janzen, Hollanda’yı Eurovision’da 2 kez temsil eden Edsilia Rombley ve Hollanda’nın Eurovision yorumcu koltuğundan tanıdığımız Jan Smit.

Sietse Bakker sunucular ile ilgili şunları söyledi:

Sunucuları seçerken sahne deneyimi olan 3 isim üzerinde karar kıldık. Hepsinin aynı zamanda şarkıcılık geçmişi var.

Chantal Janzen Hollanda’da televizyondaki en ünlü sunuculardan. Eurovision kamu televizyonculuğu formatında. Kamu televizyonu dışından ünlü bir isimle çalışarak ülkemizdeki en iyi sunuculardan birini göstermek istedik.

Edsilia Rombley 2 defa Hollanda’yı Eurovision’da temsil etti, 2 defa yarışmada oyları sundu ve 2 defa Eurovision in Concert’i sundur. Eurovision fanları tarafından seviliyor. Onunla ilgili daha fazla bir şey söylemeye gerek var mı?

Jan Smit uluslararası bakımdan deneyimli bir sanatçı ve sunucu. Geçtiğimiz 9 yıl boyunca Cornald Maas ile yorumculuk yaptı. Ayrıca kendisi Eurovision seçim komisyonumuzun daimi bir üyesi haline geldi. Jan harika bir adam. Canlı şovlar boyunca soğukkanlılığını koruyabiliyor. Eurovision’da gerçekten ihtiyacımız olan özelliklere sahip.