İsrail’in Tel Aviv şehrinin ev sahipliği yapacak olduğu 2019 Eurovision Şarkı Yarışması‘nda sonuçların sunumu ile ilgili “heyecan verici” bir değişikliğe gidileceği paylaşıldı…

Geçtiğimiz hafta Tel Aviv’de gerçekleştirilen 2019 Eurovision Şarkı Yarışması Delegasyon Toplantısı sonrası Çekya Delegasyon Başkanı Jan Frost Bors değişikliği vlogunda paylaştı:

Bu yıl ile ilgili iki önemli haberim var ilki sonuçların televizyon izleyicisi ile paylaşılması ile ilgili. Muhtemelen sonuçları artık daha heyecanlı bir şekilde göreceğiz. Nasıl uygulanacağını merakla bekliyorum. Diğer şey ise greenroom bu yıl yarışmanın yayınlandığı alanda olmayacak ancak oradan yayın yapılacak. Tüm delegasyonlar ve 1500 kişi aynı yerde olacak. Muhtemelen yarışmayı canlı izleyenler tamamen farklı iki grup olduğunu anlamayacaklar bile…

Jan Frost Bors ayrıca İsral’de güvenlik düzeyinin en üst seviyede olduğunu ve ülke ile ilgili korkulacak bir durum olmadığını sözlerine ekledi.

Dedikodular ise yarışmada bir “süper final“e gidileceği yönünde. Sizce yeni sistem nasıl olacak?

https://www.youtube.com/watch?v=maMzySZribw&feature=youtu.be


Her şeyden anında haber olmak için “ESCape News WhatsApp Haber Bülteni“ne üye olabilirsiniz! Detaylar için buraya tıklayın.

Spotify‘da “Eurovision Song Contest 2019” listemizden bu yılın tüm şarkılarına ulaşabilirsiniz: