Twitter’daki, “Eurovision? Yine, yeni, yeniden…” paylaşımıyla Eurovision’u yeniden gündeme getiren 2010 Eurovision ikincisi Manga grubunun solisti Ferman Akgül, HT MAGAZİN’den Neziha Kartal’a konuştu…
HT MAGAZİN’den Neziha Kartal’ın Ferman’a şu soruyu yöneltti:
“Manga’nın Twitter hesabındaki “Eurovision? Yine yeni yeniden…” paylaşımı sizin gideceğiniz şeklinde yorumlandı. Eurovision’da Türkiye’yi temsil etmiş biri olarak sizce yeniden katılmalı mıyız?”

En başından beri bu önemli organizasyonda tekrar yer almamız gerektiğine inanıyoruz. Eurovision müziğimizin tanıtımı ve önyargıları yıkmak için eşsiz güçte bir fırsat. Ülkemizin tekrar katılma ihtimali olduğunu duyunca sevinip o paylaşımı yaptık. Genel hissiyatımızı belirten bir destek mesajıydı. Sabah kalktığımda inanamadım. Telefonum susmuyordu. TT olmuşuz, herkesten tebrik mesajları… Manga katılıyor gibi algılanmış. Takipçilerimizden gelen paylaşımlara yetişemedim. Çok güzel şeyler yazdılar. Yarattığımız heyecandan dolayı onur ve mutluluk duyduk. Bir teklif yok ortada. Gelirse de bilemiyorum. Türkiye’nin katılıp katılmayacağına, kimin temsil edeceğine TRT karar verecektir.

Kaynak: HT Magazin