Günler öncesinde Yves Ruth ile birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşan Hadise, bu gizemli gönderisinle birçok fanını meraklandırdığı gibi bizleri de meraklandırmıştı. İşin sırrı günler sonrasında ortaya çıktı.

 

 

After all those years ❤️ We Ride Together! We Die together!

Hadise (@hadise) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

 

 

Instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafta yeni projelerinin ilk sinyalini veren Hadise yeni planlarını bayramın ikinci günü Kıbrıs konseri öncesinde verdiği röportajla sevenlerinle paylaşmış oldu.

 

Bayramın ikinci günü Kıbrıs The Arkin Colony Hotel’de sahne alan Hadise, “Aramıza yeni dansçılarımız katıldı. Yenilenmeyi seviyorum. Sahnede çabuk sıkılabiliyorum böyle değişiklikler yapmak hoşuma gidiyor” dedi.

 

Kendisini tekrar ettiği zamanlar kendisinden sıkıldığını belirten Hadise hem dansçılarını hem de sahnesi için repertuarını baştan aşağı yeniledi. İleriki konserleri için koreograf  Yves Ruth ile çalışan Hadise sevenlerine güzel şovlar sunacak gibi görünüyor.  

 

With partner in crime @hadise #hadise #partners #pic #livetoexpressadream

Yves Ruth (@yvesruth) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

 

Çıkardıkları işten memnun olacak ki Belçikalı koreograf Yves Ruth, Hadise’nin Kıbrıs konserinden bir görüntüyü resmi sayfasında paylaştı. Eurovision sahnelerinin yaratıcaları olan birçok koreografı tanımıyoruz. Çok ilgili isimlerin gözlerinden kaçmamıştır, Yves Ruth bu sene Belçika temsilcisi Laura Tesoro’nun sahne yaratıcısı. Belçika ulusal finalinin konuk jürisi olan Hadise’nin Laura için özel önerisi midir ya da bağları başka bir yere mi dayanıyor bilinmez ama Yves Ruth çalışmalarını hem Hadise ile hem de Eurovision temsilcileri ile devam ettirecek gibi görünüyor.