İzlanda’yı 2019 Eurovision Şakı Yarışması‘nda “Hatrið mun sigra” şarkısıyla temsil edecek olan Hatari konuşulmaya devam ederken grup elemanları ile ilgili ilginç detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor…

Yeni detay grubun davulcusu Einar Hrafn Stefánsson ile ilgili. Einar Hrafn Stefánsson İzlanda’nın AB’ye üyelik sürecindeki tartışmaları yöneten İngiltere Büyükelçisi Stefán Haukur Jóhannesson’un oğlu.

Bitmedi dahası var. İşte Klemens Hannigan, Matthías Tryggvi Haraldsson ve Einar Hrafn Stefánsson‘dan oluşan Hatari ile ilgili diğer detaylar:

Klemens Nikulás Hannigan’ın oğlu. Nikulás Hannigan Dışişleri Bakanlığı’ndaki ticaret ofisinde bölüm başkanı. Geçtiğimiz günlerde ise Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda İzlanda’nın Suriye’deki durumla ilgili düşüncelerini sundu. Klemens’in annesi Rán Tryggvadóttir ise fikri mülkiyet haklarında uzmanlaşmış bir avukat.

Gelelim Matthías Tryggvi Haraldsson‘a… Kendisi sanatçı Gunnhildur Sigrúnar Hauks ve Haraldur Flosi Tryggvason’un oğlu.  LMB Mandat ve eski Reykjavík Energy başkanı olan Haraldur Flosi Tryggvason’un kız kardeşi ise grubun üyesi Klemens‘in annesi Rán.