Aylar öncesinde sizlere bildirdiğimiz gibi Hollandalı yayıncı kuruluş 2017 Hollanda temsilcisini Ekim ayı içerisinde açıklamış oldu:O’G3NE

Son yıllarda olduğu gibi kanalın iç seçim yoluyla sanatçı seçildi. İddialara göre ulusal kanal birçok yetenekli sanatçıdan oluşan bir seçim havuzu oluşturdu ve Eurovision temsilcilerini burada yer alan isimlerden seçiyor. Uzun yılların ardından ölü toprağı üstünden atan Hollanda için bu yöntemin iyi bir strateji olduğunu kanıtlar nitelikte.

Bugün resmen açıklanan temsilci ismi birçok söylentiye göre çoktan belli olmuştu bile! Üç kişilik O’G3NE grubu Hollanda’nın temsil edeceği haberi netlik kazandı. O’G3NE grubunu aslında çok önceden beri biliyorsunuz. 2007 yılında ülkelerini Çocuk Eurovision Şarkı Yarışması’nda teslim eden grup bu defa daha tecrübeli bir şekilde sahnede olacaklar.  2014 yılında ülkelerinin The Voice formatında yarışan grup, koç olarak  Marco Borsato’yu seçmiş bu yüzden 2015 Hollanda temsilcisi Trijntje’yi biraz üzmüşlerdi. Grup yarışmayı birinci olarak tamamlamıştı.

Şarkıları hakkında bilgi vermeyen grup üyeleri ve yayıncı kuruluş geçen senelerden çıkardıkları derslerden ötürü şarkı paylaşım zamanlamasını iyi ayarlamaları gerektiğini düşünüyorlar. Hatırlayacağınız üzere 2015 yılında çok erken şarkısını paylaşan Hollanda 2016 yılında ise geç paylaşım yapan ülkeler arasındaydı.

https://www.youtube.com/watch?v=dmEa2cotw8M