Eurovision fanları olarak bir sendikamız ne bileyim bir partimiz yok. Ancak Eurovision kulüplerimiz var! Bunlardan birisi ise INFE…Peki INFE nedir?

INFE yani “Uluslararası Eurovision Fanları Ağı” Avrupa’nın en yeni Eurovision kulüplerinden birisidir. İspanya, Fransa, Yunanistan, Kıbrıs, Türkiye, Azerbaycan, Çek Cumhuriyeti, ABD, Polonya, Tunus gibi ülkelerde INFE kulüpleri bulunmaktadır.

EBU ve TRT‘nin resmi Eurovision Türkiye fan klübü olan EurovisionDream/INFE Türkiye; Diğer INFE klüpleri ile (INFE Network) beraber bu seneki Eurovision şarkılarını oylayacak ve her klübün İlk 10’u ile beraber INFE oylaması belirlenmiş olacak. INFE oylaması her yıl yapılacak. Oylama yöntemi her klüpte farklı olabilir. Klüpler isterlerse üyeler, takipçiler isterlerse sadece yönetimdekilerin oylarını “INFE XX > mesela -INFE Kazakistan oyları-” adı altında sunabilir.

Bu sene EurovisionDream/INFE Türkiye olarak oylamada hem yönetimdekiler hem de siz üyeler/takipçilerin verecekleri oy toplamıyla çıkacak sonuç INFE Türkiye oylamasını belirleyecek.

Ankete buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: eurovisiondream