İrlanda basınından olan Irish Daily Mail‘in  bugün yayımladığı habere göre İrlanda temsilcisi bugün RTE kanalında yayınlanacak  Late Late Show adlı televizyon kanalında duyurulacak.

Son yıllarda alınan başarısız sonuçlar ardından İrlanda cephesi bu sene farklı bir seçim formatınla temsilcisini belirledi. Bugün gazetede yayımlanan habere göre bu sene İrlanda temsilcisini belirlemesi adına Louis Walsh yetkilendirildi. Louis, birkaç ay önce RTE tarafından ziyaret edildi ve önümüzdeki yılki şarkı yarışmasıyla İrlanda’ya rehberlik etmek isteyip istemediğini sordu. Görevi kabul eden Walsh şarkı ve şarkıcı seçimi konusunda tüm yetkilere sahip oldu. Bu gece 22:35(CET)’te yayınlanacak  Late Late Show adlı programda ise Louis Walsh’ın ülkesini temsil etmeye layık gördüğü ismi herkese duyuracak.

Açıklanacak olan isim hakkında ise tek bir şey söylendi: ” Johnny Logan olmayacak, çok daha güncel biri olacak.”

Louis Walsh kimdir?

louis walsh x factor 2016 ile ilgili görsel sonucu

Louis Walsh ismini son yıllarda X Factor yarışmasındaki jüri koltuğundan tanıyoruz. Ancak onun mesleki başarısı sadece bununla kısıtlı değil. Geçmişte İrlanda’ya 3 kez birincilik kazandırmış Johnny Logan ve Linda Martin’in menejerliğini yapmış bir isim. Ayrıca ülkelerinin son yıllardaki en büyük başarısına sahip olan Jedward ekibinin arkasındaki isim de Louis Walsh idi.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar