Pazar gecesi yapılan Operación Triunfo 2018 Eurovision Gala’da Halk oylamasında en çok puanı alan “La venda” adlı şarkısıyla Miki İspanya’yı 2019 Eurovision’da temsil etmeye hak kazandı. Hadi Miki Núñez’i daha yakından tanıyalım…

Öncelikle Miki’nin eğlenceli şarkısıyla başlayalım. İspanya’ya karşı her sene umutsuz vaka olarak bakan beni bile heyecanlandıran bir parça oldu.

Şarkı oldukça hareketli ve Miki izleyiciyi nasıl hareket ettireceğini çok iyi biliyor. Şarkıyı dinleyince, dans etme isteğiyle doluyorsunuz.

National finaldeki performans için *tık tık tık ;

Özellikle şarkının “Lo que ere, lo que ere” şeklinde artan temposuna bayıldım!

Miki 1996 doğumlu, yani daha 23 yaşında genç bir sanatçı.  Daha önce İspanya’nın “American Idol” formatındaki bir yarışmasına katılıp kaybetmiş birisi. İspanya’da henüz popüler değil. Ancak Eurovision’u temsil ettiği için yakın zamanda radyo ve partilerle ismini duyurup popülerleşecek. Hali hazırda Barcelona’da yaşıyor. Eğitimini ise Londra’da tamamlamış.

Miki, Lady Gaga’nın Oscar kazanan parçası “Shallow” a efsane bir cover yapmış.

İzlemek için ;

Instagram hesabından anlayacağınız üzere bolca doğa gezileri, dağ tırmanışları yapan Miki; vaktinin büyük çoğunu da stüdyoda geçiriyor.

Miki’nin Ulusal Final’i kazandıktan sonraki tepkileri ise gerçekten eğlenceli. Oldukça sempatik bir mizacı olan yarışmacı, İngilizce konuşurken bir hayli zorlanıyor gibi 🙂 Reaction videosunu aşağı bırakarak, Miki’ye ve İspanya’ya bol şanslar diliyoruz!