Delegasyon’un basından görevli başkanı 6 yıldır delegasyon başkanıyım ve hiç bu kadar başarılı ilk prova görmemiştim dedi.

Hovi Kaliopi’nin Moskova partisinde söylediği bir kelimeyi hatırlatarak Eurovision’u kazanmak birinci olmak değil Eurovision’u kazanmak yıllar sonra hatırlanmaktır dedi ve bunun için buradan Kaliopi için büyük bir alkış istiyorum dedi.

Eurovision’daki favori şarkısının Diva olduğunu söyediği özellikle Dana International’ın hikayesini ve 1997’de televizyonlardaki nadir Gay ikonlardan olduğunu ve etkilendiğini de belirtti.

Drone’ları sahen organizatörüne başvurduğumuzda böyle birşeyin mümkün olamadığı seyirciyi sağ çıkarmak istediklerini söylediklerini söyledi. Ayrıca saçımı seviyorum kesilsin istemiyorum dedi.

Biz yalnızca şarkının kareografi işini kendi halletmesni istedik ve basit tutmak istedik drone fikri bu sayede kendinden geldi

Bence bu mesaj sadece LGBT üyeleri veya güçsüz kadınlar hakkında söylemiyorum desteğe ihtiyaç olan herkes için söylüyorum dedi bir basın ekibinin sorusuna.

Yayınlayacağım bir şarkının insanlar tarafından zil tonu olarak indirilmesini istedim hep  ne kadar paranız olursa ya da imkanlarınız olur ya da olmaz hevesinizi ve ruhunuzu katın çalışın o zaman ulaşmak istediğiniz herşeye ulaşabilirisiniz dedi ayrıca.

Olumsuz yorumlar ise asla canımı sıkmaz çünkü onların can yakmak için olduğu belliyken olumlu yorumlar beni her zaman mutlu ediyor.