İsrail’in Tel Aviv şehrinin ev sahipliği yaptığı 2019 Eurovision Şarkı Yarışması devam ederken şehirde güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkartıldı…

Cuma gününden bu yana katılımcı ülke delegasyonları gelmeye devam ederken cumartesi akşamı için planlanan ve 1998 yılında Eurovision‘u İsrail adına kazanan Dana International‘ın katılacağı etkinliğin iptal edildiği açıklandı. Etkinliğin iptal edilmesinin ardından Dana International şunları söyledi:

Eurovision öncesi en büyük etkinliklerden biri iptal edildi. Çok üzgünüm. Şoka uğradım. Bunun iptal edilen son etkinlik olmasını diliyorum.

2019 Eurovision Şarkı Yarışması‘nın 1. ve 2. Yarı Finalleri 14-16 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Yarışmanın Büyük Finali ise 18 Mayıs’ta.

Her şeyden anında haber olmak için “ESCape News WhatsApp Haber Bülteni“ne üye olabilirsiniz! Detaylar için buraya tıklayın.
2019 Eurovision Şarkı Yarışması hakkında genel bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Spotify‘da “Eurovision Song Contest 2019” listemizden bu yılın tüm şarkılarına ulaşabilirsiniz: