Biraz önce yapılan resmi açıklamaya göre 2017 Eurovision Şarkı Yarışması sunucuları Oleksandr Skichko, Volodymyr Ostapchuk ve Timur Miroshnychenko olarak ilan edildi. 

Bu üç isimden Oleksandr Skichko ve Volodymyr Ostapchuk ikilisi gece boyunca sunumlarını sahne üzerinde gerçekleştirecek ve oylama sırasında da ekrana yansıyan yüzler olacak. Üçüncü isim Timur Miroshnychenko ise ‘Green Room’da geceye eşlik edecek ve sanatçıların heyecanını bizlere aktarmaya çalışacak.

Bu üç isim de ulusal kanallarında görev alan oldukça tecrübeli kişiler. Ayrıca Timur’u Eurovision takipçileri olarak 2009 ve 2013 yıllarında sunduğu Çocuk Eurovision Şarkı Yarışması finallerinden de tanıyoruz. Ayrıca ulusal kanallarında görev aldığı yirmi yıllık kariyerinde yaklaşık 30 Eurovision projesinde aktif görev aldı.

Jon Ola Sand: Bu yılki yarışmada üç sunucunun bulunması durumundan heyecan duyuyoruz: Eurovision’un altmış iki yıllık tarihinde ilk kez üç erkek sunucuya sahip olacak. Olexandr, Volodymyr ve Timur’un kanıtlanmış bir kariyeri var. Sunumlarında mizah, doğaçlama ve profesyonellik ile harmanlayarak Mayıs ayında izleyicilere çok fazla eğlence sunacaklarına inanıyorum.