Doneta je odluka da će se Aleksa Jelić, Bojana Stamenov i Danica Krstić “boriti” za svoje mesto pod “Evrovizijskim suncem.” Kako saznajemo, danas su potpisali ugovor sa RTS-om.
Hajde da se podsetimo ko su potencijalni predstavnici:

Bojana Stamenov se muzikom bavi još od malih nogu, a srca publike je osvojila u emisiji “Ja imam talenat,” 2012-te godine. Čuli smo da je veoma  srećna što će možda dobiti priliku da predstavlja Srbiju na Evroviziji.

Aleksa Jelić je definitivno jedan od najsjajnijih glasova muzičke scene. Počeo se veoma rano baviti plesom i muzikom, a do sada je objavio dva albuma: “U tami disko kluba” i “Javna Tajna.” Već smo ga jednom videli na “Beoviziji” kada je sa poznatom pevačicom Anom Štajdohar izveo pesmu “Beli Jablan.” Veoma je uzbuđen i iznenađen što je deo cele ove organizacije.

Danica Krstić je treći takmičar koji je žiri izabrao kao najbolju od 13 neafirmisanih pevača. Bavi se izvođenjem Srpske izvorne muzike i kaže da je počastvovana i srećna što je dobila ovakvu šansu.
Kako saznajemo, naši gledaoci će uživati u najvećem spektaklu 14-og i 15-og februara, kada se bude birao naš predstavnik. Odlučivaće se glasovima žirija i publike. Nadamo se dobrom izboru i sjajnoj emisiji!