Hayranların favori şarkıcısı Aly Ryan’ın ardından The Voice of Germany katılımcısı John Riot da San Marino’nun yabancı şarkıcı kervanına katılmak istiyor.

John Riot, iki yıl önce Patrick Reining ismi O Ses Almanya seçmelerine katıldı, ancak bir sonraki tura girmedi. O zamandan beri, John Riot birkaç single yayınladı.

Alman Bild gazetesi, John Riot’un San Marino için Eurovision Şarkı Yarışması’na gitmek istediğini bildirdi. Bu, Alman şarkıcıların Rotterdam’daki Eurovision 2020’de San Marino’yu temsil etmek için ikinci girişimi.

Bir haber sayfasına verdiği röportajda “Almanya adına yarışmak için başvurdum.” dedi John Riot. “Başvurduktan sonra seçildiğimi görmek için her gün resmi NDR Eurovision web sitesini kontrol ettik. Zaman zaman yeni haberler yayınlandı, ancak hiçbir zaman ismim çıkmadı.” dedi.

Ve ekledi “Anymore (Eurovision aday şarkısı) klasik bir Eurovision pop şarkısı, yavaşça başlar ve sonra bir patlamaya dönüşür.”

Şarkı, Paul Falk’ın oğlu Dieter Falk tarafından bestelendi. Dieter Falk yapımcı olarak jüri üyesiydi ve Düsseldorf’ta yapılan Eurovision 2011’in resmi reklam şarkısını bestelemişti.

Genel Müdür Bernd Schumacher, Mayıs 2017’de inanılmaz yeteneği fark ettiğini söyledi. O sırada şarkısını bir Leipzig’deki yayın partisinde çaldırdı.