Makedonya ulusal kanalı tarafından bu sene Makedonya’yı temsil edeceği açıklanan ve dört senenin ardından Eurovision sahnesine dönüş yapan Kaliopi, ismi açıklandığından beri Eurovision fanları tarafından şarkısı merakla beklenen bir isim. Bir etkinlik için bulunduğu Belgrad’da, Sırp gazetesi Blic’e röportaj veren Kaliopi, bu seneki katılımı hakkındaki plan ve düşüncelerini anlattı. İşte o kısa röportaj:

-Bu sene ülkenizi Eurovision’da yeniden temsil edeceksiniz, aklınızda şimdiden herhangi bir şarkı var mı?

-Evet, hal-i hazırda stüdyoda bir şarkı hazırlamaya devam ediyoruz. Romeo Grill çalışıyor ben de ondan haber bekliyorum, ama eminim ki çok büyük bir şarkı olacak, çünkü Romeo’yu tanıyorum. Eminim ki bu sene her n’olursa olsun hayatımın performansını ortaya koymam gerektiğinin farkında. Bu yüzden büyük bir hit bekliyorum.

-Bir öncekinden daha mı iyi olacak yani?

-Kesinlikle, olacak, olmak zorunda. “Bato” adlı parçamı Kaliopi grubuyla ilk yorumladığımda, o şarkının bizimle 30 sene yaşayacağını kimse beklemiyordu. Hatta hatırlıyorum, biri gelip bir daha böyle büyük bir hit ile çıkıp çıkmayacağımı sormuştu, ancak sonrasında büyük hitler çıkarmaya devam ediyorduk. Ancak “Bato” ve “Crno i belo” sonsuza dek hatırlanacak, işte yeni şarkıdan beklentim de bu. Ölümsüz bir Eurovision şarkısı beklentim. Ve tabiî ki ülkemi finale çıkarıp 2012’deki başarıyı devam ettirmek beni çok mutlu edecektir.

Kaynak: http://www.blic.rs/zabava/vesti/kaliopi-zelim-da-moja-nova-evrovizijska-pesma-bude-pesma-moje-karijere/q48w05j