image

Bu yılın Eurovision logosu geçtiğimiz günlerde açıklandı. Kimileri yeni logoyu

çok sevdi kimileri ise Eurovision’un 60. yaşını kutlayacağımız bu yıl için oldukça basit buldu.Ancak bu yazının konusu bu logonun ne iyi olup olmadığı ne de beklentileri karşılayıp karşılayamadığı.
Bu yılın logosu bilindiği üzesre küre ve içinde minik kürelerden oluşmakta ( Bu logo şahsen 2010 ve 2011 ‘in Eurovision logoları ile 2010’un Junior Eurovision logosunun birleşimi gibi gelmekte).Bu kürenin ise çoğu kişiye Pepsi’nin logosunu anımsattığını gördüm. Özellikle yabancı fanlar arasında epey dönen bir geyik haline geldi. Kimisi “Acaba bu yıl Pepsi mi sponsor?” diye şakayla karışık sorarken en garip yorum yakın bir arkadaşımdan geldi : “İsrail’in birinciliği için bir işaret!” . Onun efsanesinin temeli ise şu efsanedir:
P(pay)
E(every)
P(penny for)
S(strong)
I(Israil)
Anlamı: HER KURUŞUNU GÜÇLÜ İSRAİL İÇİN ÖDE!
Ona göre İsrail’in son yıllardaki başarısızlığına Masonlar birleşip “Dur!” diyecek ve bunu yapmadan evvel bu şekilde haber vermekteler.
Daha masum ve basit bir yorum ise logonun Hollanda bayrağına adapte edilmiş halinin Pepsi logosuna benzemesi ve bu yolla Hollanda üzerinden senaryolar yazma.
Bu yazının sonunu nasıl bağlarım bilemiyorum gerçekten geyim bir yazı oldu.İyi ama ben geyikleri anlatıyorum zaten!Bu arada yazıyı nasıl bağlayacağımı buldum:
İYI OLAN KAZANSIN.Ha bu arada daha iyi komplo teorisi olan varsa yoruma yazsın.