Ülkesi Romanya’yı 2006 yılında başarılı bir şekilde temsil ederek dördüncü olan Mihai bu yıl “Paradisio” ile şansını bir kere daha denedi. Ancak sonuç beklediği gibi olmadı…

Mihai yarışmayı 2142 oyla ancak 5. Sırada tamamlayabildi. Aylar öncesinden “Paradisio” için çalışmalara başlayan Mihai her şeye rağmen en çok konuşulan isimlerden biri olmayı başardı.

Sonuçların açıklanmasından sonra ise Mihai fanları ünlü sanatçıya destek veren yorumlar yazdı. Çoğu yoruma bakılırsa fanlar Romanya Televizyonu TVR’nin oylamaya hile karıştırdığını düşünüyor.

Mihai’in geceye ilişkin yorumu ise şu oldu:

Tebrikler Anton! Senin adına çok sevindim. Romanya’nın senin gibi yeni seslere ihtiyacı var. Başarılar! Luminița Anghel 2005 yılındaki Eurovision başarısından sonra 3 defa yeniden ülkesini temsil etmek için uğraştı. Geçtiğimiz yıl sonunda finale kaldı ancak jüri kendisine “0” puan verdi. Şimdi soruyorum “O buna mı layıktı?”. Elbette hayır! Ben kendimi her şeye rağmen şanslı görüyorum. en azından sonuncu yapmadılar beni.

Menajeri ise “Rüya devam edecek ;)” diyerek Mihai’nin pes etmediğinin ve geri döneceğinin sinyalini verdi.

Gecede yüzü gülen ise 6585 oy ile Ovidiu Anton oldu. Bu yıl İsveç’in başkenti Stockholm’de düzenlenecek olan Eurovision’da Romanya’yı “Moment of Silence” şarkısıyla Anton temsil edecek.