Yunanistan’ın MAD adlı kanalı tarafından düzenlenen müzik ödülleri töreni geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu sene de birçok Eurovision sanatçısına kapılarını açıyor…

Son yıllarda Sergey Lazarev, Poli Genova, Helena ve Demy gibi Eurovision starlarının sahne aldığı MAD TV müzik ödülleri törenin de bu sene de bir diğer Eurovision starlarına daha ev sahipliği yapacak. Çek Cumhuriyeti’ne tarihinin en başarılı sonucunu kazandıran Mikolas Josef bu isimlerden biri. Yarışmanın ardından ESC Radio‘nun geleneksel olarak düzenlediği anketlerde ‘En iyi şarkı’ ve ‘En iyi erkek sanatçı’ kategorilerinde birinciliğe ulaşan Mikolas ününü ülke sınırları dışına yayma konusunda oldukça kararlı. Bu senenin bir diğer başarılı isimlerinden olan Kıbrıs temsilcisi Eleni de bu törende sahnede olacak. Törende sahnede olacak bir diğer ismin Helena olması ile birlikte olası bir düet performansı bizleri bekliyor olabilir. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz senelerde Helena ile Sergey Lazarev’in ‘ You Are The Only One’ şarkısına yaptığı düet oldukça çok beğenilmiş ve konuşulmuştu. Bu ihtimal ilk olarak Helena’ya sunulan ‘Fuego’ için hiç uzak değil.

Törende sahne alacak bir diğer isim ise ülkesi Yunanistan’ı Kiev’de yapılan yarışmada temsil etmiş ve sonucuyla hayal kırıklığı yaratmış Demy olacak. Tören 27 Haziran Çarşamba günü başkent Atina’da bulunan Faliro Sports Pavilion adlı arenada gerçekleştirilecek.

Not: Daha önceki senelerde Demy, Bulgaristan temsilcisi Poli Genova ile If Love Was a Crime şarkısının Yunanca ve İngilizce versiyonunu birlikte seslendirmiş, Eleni ise ‘Golden Boy’un Yunanca versiyonunu sahnelemişti.