On parmağında on marifet olan geçtiğimiz yılın Eurovision birincisi Mans müzik, spor derken şimdi modaya el attı. Mans Zelmerlöw ünlü deri ceket firması Jofama ile Afrikalı çocukların yararına anlaştı. Amacı çocuklara eşit eğitim koşulları sağlamak…

Mans Zelmerlöw’ün ünlü tenis oyuncusu Jonas Björkman ile birlikte kurduğu “Zelmeröw & Björkman Vakfı” var. Bu vakıfın amacı eğitim eşitsizliğinin önüne geçebilmek. Farklı yardım organizasyonlarında yer alan Mans Zelmerlöw özellikle eğitim konusunda daha duyarlı.

Bu nedenle 1926’dan bu yana kaliteli ceketleriyle ünlü Jofama deri ceket firması Mans Zelmerlöw koleksiyonu ile Mans’a ve vakfına destek olmaya hazırlanıyor.

Mans’ın tasarlayacağı deri ceketlerin geliri Afrika’daki dört okula bağışlanacak.  Mans konuyla ilgili şunları söylemiş:

Modayı özellikle deri ceketleri çok seviyorum. Kendi tasarımımı yapmak en büyük hayalimdi. Jofama ve çalışanları bize destek olarak bu imkanı verdikleri için ayrıca mutluyum. Tüm ceketlerin satışından elde edilecek gelir Zelmerlöw & Björkman Vakfı’na aktarılacak. Böylece Afrikalı çocukların eğitimlerine destek sağlanmış olacak.

Mans zelmerlöw foundation

 

Mans’ın tasarlayacağı ceketlerin Ağustos ayında satışa çıkması bekleniyor. Deri ceketlerin satış fiyatı ise 2495-3995 İsveç Kronu aralığında olacak.