IMG_0835.JPG

Tropiko bend ─çe biti jedan od u─Źesnika Beovizije ove godine i “bori─çe” se za svoje mesto na Evroviziji. Ovaj poznati Srpski bend nam je otkrio da su veoma ponosni ┼íto su dobili priliku da se oprobaju u ne─Źem novom i ┼íto ─çe mo┼żda predstavljati na┼íu zemlju na najve─çem muzi─Źkom takmi─Źenju u Be─Źu slede─çe godine.

Uveliko rade na pesmi i nadaju se da ─çe publika prepoznati njihov talenat, kao i profesionalizam cele ekipe koja stoji iza svega ovoga.

Pored njih, imali smo ┼íansu i da razgovaramo i sa popularnim Hrvatskim muzi─Źarom, tekstopiscem, muzi─Źkim producerom Ton─Źijem Hulji─çem, kome je veoma ┼żao ┼íto Hrvatska ne─çe u─Źestvovati na Evroviziji ove godine. Jedan od razloga je to ┼íto nikako ne prolaze u finale. Iako smo ga navikli videti kao deo grupe “Magazin”, on ka┼że da bi ┼żeleo da ide potpuno sam i sve uradi onako kako se njemu dopada. Izjavio je da sada ima jednu sjajnu pesmu, ali da na┼żalost ne─çe mo─çi da je izvede, jer se Hrvatska povukla i ove godine sa Evrovizije. Prisetio se i uspeha postignutog sa pesmom koja je komponovao za peva─Źa Igora ─îurkova iz “Operacije Trijum,” kao i toga da je umalo predstavljao i Srbiju sa “OT bendom” te iste godine, ┼íto bi za njega bilo veliki izazov.

Do nas su takodje stigle informacije da ─çe se za svoje mesto na Evoviziji “boriti” i Bojana Stamenov, poznatija kao “Srpska Areta Frenklin.” Ka┼że da ─çe odlazak na Evroviziju biti potpuno novo iskustvo i da ─çe joj to biti poput nagrade. Jo┼í uvek treba napraviti pesmu, ali smatra da ─çe ona biti “kruna” svega. Predstavljanje na┼íe zemlje na Evroviziji bi bilo od velikog zna─Źaja za nju, jer ovo takmi─Źenje prati od malena. Nada se da ─çe pored pesme, i muzika dopreti do srca publike, i smatra da mo┼żemo u finale. Nada se da ─çe ispuniti obe─çanje dato “RTS-u” da ─çe pobediti i Evroviziju vratiti u Beograd. Trebala je pre par godina biti deo Evrovizijske ekipe sa pesmom “─îaroban” od Kristine Kova─Ź, ali kako ka┼że “nije osetila pesmu”, pa je odustala. Takodje je trebala biti deo tima ┼Żeljka Joksimovi─ça u Bakuu, i iako nisu uspeli da ostvare saradnju, nada se da ─çe im se glasovi ukrstiti. ┼Żelimo joj puno sre─çe i nadamo se dobrom odabiru pesme!