collage_20141228204426062

Izgleda da imamo više singlova nego prošle nedelje! Hello! Merhaba! Zdravo! Kao što znamo, čekali ste ovaj momenat danima. Samo se smirite, “zavalite” i opustite dok gledate vaše najnovije singlove i spotove.

1- SARA JO- MAHOVINA

Hajde da vas podsetimo ko je Sara Jo. Bila je članica “Moje 3”, koje se nisu kvalifikovale u finale u Malmu. A ove nedelje je objavila njen novi video “Mahovina”.
U spotu, Sara glumi učiteljicu plesa u studiju. Prvi deo spota je u plesnom studiju. U sredini, je spremna za nastup. A ostatak spota je smešten na bini, dok ona shvata da je njen plesni partner zavarava.

2- TAMARA TODEVSKA- BROD ŠTO TONE

Na drugom mestu, predstavljamo vam Tamaru Todevsku, drugoplasiranu takmičarku na Skopje Festu 2014 i predstavnicu Makedonije 2008-te.
Ove nedelje je objavila spot njenog drugoplasiranog nastupa “Brod što tone”. Spot se odvija u polu-tamnoj sobi. Isprva, Tamara peva njenu pesmu ispod reflektora. Onda svira klavir ispred senki koje plešu. Nakon toga, muška senka odlazi na palubu, dok mu “ljubavnica” predaje svoju ruku. Na kraju brod tone, a ženska senka podiže cvet.

3- CAN BONOMO- TASTAMAM

Poslednji predstavnik Turske, Can Bonomo je takodje objavio video nazvan: “Tastamam”. To znači ” u redu” na Turskom. Džanova saradnja sa orkestrom nije “pobegla” (izmakla) našim očima.

4- ALIEN 24- WALLY

Šta je “Alien 24”?! Alien 24 je pop duet Dima Bilana. Oni su objavili singl na Engleskom nazvan “Wally”. Izgleda da će biti teže da se naviknemo na različite stilove Dimove muzike.
U običnom danu, džinovski leteći zvučnici, osvajaju grad i svemirski brod pokušava da uhvati Dimu i njegovog partnera.

5- DIMA BILAN- KOGDA RASTAET LES

Ne brinite, mi smo takodje iznenadjeni da je objavio dva singla u nedelji. “Kogda Rastaet Led”, ili “Kad se led topi” je Dimina najnovija produkcija.
Nasuprot prethodnom spotu, Dima se pojavljuje sa baladom i spotom za uživanje. Spot je veoma autentičan jet spaja “ledene plesače” i bajke zajedno. Reči nisu dovoljne da ga opišu. Samo uživajte!