Pre 20 godina, Evrovizija je bila: “Budi deo Evrope, Evropska je!” Ali danas, Evrovizija je postala

najveći muzički dogadjaj. Shvatila sam to kada sam upoznala momka sa Filipina u Kopenhagenu. Bio je stvarno “ludi” fan odatle.

Jasno je da je EBU shvatila ovu istinu, poput mene, pa smo gledali Australiju na pozornici kao intervalni čin. Džesika Moboj je promovisala svoju kulturu Evropi. Ovo je učinilo da Evrovizija postane više popularna u Australiji.

Posle Australije, njihov komšija Novi Zeland se zainteresovao za Evroviziju. Popularni novozelandski sajt: http//www.stuff.co.nz dodao je Beč na listu “17 najatraktivnijih gradova za posetiti u 2015-toj, a onda su predložili da budu gosti koji će se pridružiti Evroviziji:

“Ne propustite: 23 maja 2015-te, Wiener Stadhalle će ugostiti Evropski godišnji kič fest moćnih balada, smešnih kostima, i sumnjivog blog glasanja. Evroviziju je možda veoma zabavno gledati na zabavi ispunjenoj pićem, ali uzeti lično učešće podiže to na sasvim drugi nivo. Očekujemo da će Beč biti u atmosferi Olimpijskog stila, gde će ljudi iz cele Evrope aktivno želeti da se mešaju, mašu zastavama i podele više od nekoliko piva.”