Sanat hayatında 25’inci yılını kutlayan Sertab Erener uzun süredir hayalini kurduğu ve vokalistliğini üstlendiği “Oceans of Noise” adlı rock grubuyla hazırladığı ilk şarkılarını müzikseverlerle paylaştı.

Sertab Erener’in vokalistliğini yaptığı, gitarda kocası Emre Kula, bas gitarda Eser Ünsalan, keyboardda Ozan Yılmaz ve davulda Alpar Lü’nün yer aldığı rock grubu “Oceans of Noise” ilk şarkılarını dinleyiciyle buluşturdu.Grubun ilk eseri Türkiye’nin Oscar adayı “Ayla” filmi için bestelediği aynı isimli şarkı oldu. Filmin gösterime girmesiyle dinleyici grubun ilk şarkıları için hazırlanmış klibi izlemiş olacak. Şarkının video klibini ise “Ayla” filminin yönetmeni de olan Can Ulkay çekti.  Aynı zamanda şarkının İngilizce versiyonu olan “Finding White In Black” de eşzamanlı yayınlandı.

Şarkıları dinlemek için tıklayınız.

Prodüktörlüğünü ve mixlerini bugüne kadar 4 kez Grammy, 1 kez de Latin Grammy Ödülü’ne aday gösterilen usta prodüktör ve müzisyen Joel Hamilton’un üstlendiği Oceans of Noise’un diğer single’ı “The Age of Ghouls” ise Kasım ayında müzikseverlerle buluşacak. Mastering’ini Grammy ödüllü Joe LaPorta’nın, Sterling Sound New York’ta yaptığı grubun mini albümü ise yeni yılda piyasada olacak.