(null)

Večerašnja emisija je imala za cilj da nas bolje upozna sa takmičarima i njihovim osobinama, talentima kako bi se oni predstavili publici na najbolji mogući način. U emisiji se pored talenta, i interesovanja naših takmičara govorilo i o tome šta ih pokreće u životu, kao i o njihovim željama. Pre nego što su nastupili, imali su zadatak da sebe opišu u par reči kako bi publika stekla što bolji utisak o njima. Takmičari su se večeras pesmama drugih izvodjaca samo predstavili publici, dok će svoje izvesti premijerno sutra uveče.

Danica Krstić se prva predstavila i svojim nastupom “otvorila emisiju”. Za sebe kaže da je osoba lako zaljubljive prirode, srećna, i veselog duha. Većinu svog slobodnog vremena ispunjava pesmom i pozitivnom energijom. Predstavila nam se pesmama “My Number One” od Helene Paparizou, i pesmom “Jutro” od Jelene Tomašević. Kaže da joj je ovaj šou omogućio da se pored tradicionalnog oproba i u drugim muzičkim stilovima, što joj je bila velika želja. Obećala je da će dati sve od sebe da nas predstavi u što boljem svetlu na Evroviziji ukoliko joj se ukaže prilika i bude izabrana kao predstavnica.

Aleksa Jelić je nastupio drugi, a svoj večerašnji nastup otvorio je pesmom “Nije Ljubav Stvar” od Željka Joksimovića, i izveo je u sebi svojstvenom i prepoznatljivom stilu. Kasnije je izveo “Fairytale” od Alexandera Rybaka. Za sebe kaže da je dobra osoba, pravi prijatelj, i da se na njega možete osloniti. Srećan je što je uspeo da spoji ples i muziku. Svoju energiju crpi iz umetnosti, i to je ono što ga pokreće. Drago mu je da je dobio još jednu priliku da se predstavi na Beoviziji.

Bojana Stamenov je nastupila treća, a veče je otvorila jednim davnim hitom iz 1976 godine. Izvela je “Baj, Baj” (bye, bye) od Bisere Veletanlić. Posle je izvela pesmu “All about that bass” of Meghan Trainor. Sebe opisuje kao komunikativnu, radnu i kaže da ne voli neiskrenost. Najveći dogadjaj do sada joj je bilo učešće u “Ja imam talenat.” Želja joj je da ode na put oko sveta. Kaže da je pomalo nervozna pošto će prvi put pevati na Srpskom jeziku, (obično peva na Engleskom), i to potpuno drugi žanr, a još više je uzbudjena jer je pesma pisana baš za nju.

Kompozitor Vladimir Grajić Graja kaže da se za sutra sprema veliki spektakl i da je pesme pravio tako što ih je pisao baš za naše učesnike, i prilagodjavao njihovim glasovima. Ali je takodje u pesme dodao i nešto novo, kako bi pomerio “granice” kandidata. Kandidati su jako zadovoljni izborom pesama.
A kao iznenadjenje večeri, odlučili su da prikažu delić atmosfere iz studija, kao i deo njihovih pesama. Po onome što smo čuli, zaista se očekuje zanimljivo veče sutra, jer su pesme zaista sjajne.

Na kraju je biran red kojim će izvodjači nastupati, tako da Aleksa Jelić nastupa prvi, Danica Krstić druga, a Bojana Stamenov treća. Veče su zatvorili zajedničkim nastupom i izveli pesmu “Princeza” od Sladjane Milošević i Dada Topića.