IMG_0839.JPG

Dobili smo nove informacije o pripremama Srbije za Evroviziju.

Otkrili smo da će kompoziciju za ovogodišnje takmičenje pisati niko drugi do Vladimira Graića Graje, kompozitora “Molitve koja je donela pobedu Mariji Serifović na Evroviziji 2007 godine. Vladimir Graić će komponovati tri pesme koje će se takmičiti na Beoviziji. Pesma koja dobije najviše glasova publike predstavljaće Srbiju na Evroviziji 2015 godine.

Pored Vladimira, izvodjače će takodje birati produkcija “Beoton” i Saša Mirković. Postoje glasine da će Vladimir Graić Graja pozvati Bojanu Stamenković. Da se podsetimo, ona je bila učesnica “Ja imam talenat” 2011 godine (I have a talent) i svojim fantastičnim glasom zadivila publiku koja ju je proglasila srpskom Aretom Frenklin.

Uvereni smo da će kompozitor napraviti sjajan izbor u odabiru takmičara i nadamo se da će nas pevači oduševiti svojim kompozicijama i nastupima koji su takodje veoma važni za dobar utisak kod publike. Čuli smo da će ove godine biti izazov izabrati pravu pesmu, jer će nastupiti poznati i veoma kvalitetni muzičari, ali znamo da će žiri i publika biti na nivou zadatka i nadamo se sjajnom odabiru pesme. Srećno!

Bojana Marković