IMG_0839.JPG

Dobili smo nove informacije o pripremama Srbije za Evroviziju.

Otkrili smo da ─çe kompoziciju za ovogodi┼ínje takmi─Źenje pisati niko drugi do Vladimira Grai─ça Graje, kompozitora “Molitve koja je donela pobedu Mariji Serifovi─ç na Evroviziji 2007 godine. Vladimir Grai─ç ─çe komponovati tri pesme koje ─çe se takmi─Źiti na Beoviziji. Pesma koja dobije najvi┼íe glasova publike predstavlja─çe Srbiju na Evroviziji 2015 godine.

Pored Vladimira, izvodja─Źe ─çe takodje birati produkcija “Beoton” i Sa┼ía Mirkovi─ç. Postoje glasine da ─çe Vladimir Grai─ç Graja pozvati Bojanu Stamenkovi─ç. Da se podsetimo, ona je bila u─Źesnica “Ja imam talenat” 2011 godine (I have a talent) i svojim fantasti─Źnim glasom zadivila publiku koja ju je proglasila srpskom Aretom Frenklin.

Uvereni smo da ─çe kompozitor napraviti sjajan izbor u odabiru takmi─Źara i nadamo se da ─çe nas peva─Źi odu┼íeviti svojim kompozicijama i nastupima koji su takodje veoma va┼żni za dobar utisak kod publike. ─îuli smo da ─çe ove godine biti izazov izabrati pravu pesmu, jer ─çe nastupiti poznati i veoma kvalitetni muzi─Źari, ali znamo da ─çe ┼żiri i publika biti na nivou zadatka i nadamo se sjajnom odabiru pesme. Sre─çno!

Bojana Markovi─ç