ün 2017 Eurovision Şarkı Yarışması birinci yarı finalde sahne alacak ülke temsilcilerinin sahnedeki ilk provalarıyla fiilen başlamıştı. Dokuz sanatçının provalarını gerçekleştirdiği ilk günden canlı yayınları partner sitemiz aracılığıyla takip edebildiniz, bizler de yakın zamanda orada olacağız 🙂 Bugün ise birinci yarı finalin ikinci yarısında sahnede olacak dokuz ülkenin provaları gerçekleştirilecek. Prova programına aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

Günün ilk provalarını (Yunanistan, Polonya, Moldova, İzlanda) izlemek için tıklayınız.

Günün ilk provalarını (Çek Cumhuriyeti, Kıbrıs, Ermenistan) izlemek için tıklayınız.

Slovenya: Siyah ve beyaz renklerin hakim olduğu arka planın kullanıldığı sahnede Omar mini ekranların ortasında performansını sergiliyor. Basın tarafından beğenilen bir sahneleme olarak görülse de görüşlere göre kamera açılarına müdahale gerekiyor. Sahnede ayrıca avize motiflerini çokça göreceğiz.

Letonya: Triana Park, Supernova’da da kullandığı neon sahne takımlarını Kiev’e getirmiş görünüyor. LED zeminleri dinamik bir siyah beyaz desenle başlıyor. Şarkının yarısı boyunca bu desenler neon zemin olarak değişiyor. Performansı bitiminde avizeye doğru yükselen güzel bir kamera açısı var. Agnese yarışma gününe kadar değiştirmezse saçları pembe kalacak !