Bugün 2017 Eurovision Şarkı Yarışması birinci yarı finalde sahne alacak ülke temsilcilerinin sahnedeki ilk provalarıyla fiilen başladı. Dokuz sanatçının prova yapacağı ilk günden canlı yayınları partner sitemiz aracılığıyla takip edebilirsiniz, bizler de yakın zamanda orada olacağız 🙂 Prova programına aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

İsveç : İsveç temsilcisi Robin geçmiş senelerdeki ülkesini temsil eden isimlerin yaptığı gibi ulusal final performansını sahneye taşımış görünümünde. Sahneye giriş ve yürüme bandı konsepti korunmuş durumda. Değişikliklerden göze çarpan nokta dansçılar. Kendisine geri vokal olarak da eşlik edebilecek isimler tercih edilmiş.

Gürcistan: Gürcistan temsilcisi Tamara sahnede ulusal finalde olduğu gibi tek olacak ve performansı sırasında sahne üzerinde zaman zaman yürüyecek. Kırmızı ve beyaz renklerin hakim olduğu bir sahne olacak. Sanatçının performansı kamera açılarınla ve ateşlerle desteklenecek.

Arnavutluk: Arka planın oldukça iyi değerlendirildiği bir sahne bizi bekliyor ve klipte oldukça göze çarpan saat motifleri bu sefer sahnede olacak. Ulusal finalde olduğu gibi ses performansına dayalı bir gösteri olacak ve Lindita’ya sahnede 4 geri vokal eşlik edecek. Oldukça spor bir kostümle sahnede olan Lindita’nın gerçek kıyafetinin bu olmayacağı konuşuluyor.

Avustralya: Mavi renklerin hakim olduğu arka planda sanatçının görselleri ekranlarda olacak ve kamera açılarınla genç sanaçtının performansı desteklenecek. Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de Avustralyalı temsilci plartform tercih etmiş ve bu plartform sayesinde artist kendi etrafında hızlı bir şekilde dönebiliyor.