Aralık ayı başında, aylardır nakli için beklediği kalbe kavuşan 2017 Eurovision Şarkı Yarışması galibi Salvador’dan mesaj var! 

COMUNICADO

Nesta época festiva partilhamos convosco notícias que nos alegram a todos: o Salvador Sobral já abandonou a Unidade de Cuidados Intensivos, encontrando-se agora nos Cuidados Intermédios. A sua recuperação, que será longa, continua a evoluir de forma muito positiva.
Agradecemos mais uma vez, todo o carinho, preocupação, boa energia e respeito que têm manifestado pelo Salvador e todos os que lhe são próximos.

O Salvador deseja-vos um Feliz Natal!
Até breve!
_______________________________________

Bu Noel’de hepimizi çok mutlu eden bazı haberlerimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz: Salvador Sobral Yoğun Bakım Birimini terk etti ve şimdi Ara Bakım’da. Uzun sürecek olan iyileşmesi çok olumlu bir şekilde gelişmeye devam ediyor.
Salvador’la ve ona yakın olan herkese tezahür ettiğiniz sevginize, endişenize, iyi enerjinize ve saygınıza teşekkür ediyoruz.

Salvador, hepinize Mutlu Noeller diler!
Yakında görüşürüz!

İyileşme süreci devam eden Salvador. Lizbon’da gerçekleştirilecek yarışmada sahnede olup olmayacağına dair ulusal kanalın yaptığı açıklama ise şu şekilde:

Salvador Sobral gibi bir sanatçı ve şarkısıyla Eurovision Şarkı Yarışması zaferi elde ettik. Bu gerçekten unutulamaz. Salvador’un performansı sanatsal, sahnesel, dil konusunda gerçekten özeldi. Bunun bizim için anlamının farkındayız. Tüm dünya Salvador’un sağlık durumunu merak ediyor. Salvador’un Mayıs ayında Eurovision sahnesinde olacağına inanıyoruz. Salvador bu hikayenin bir parçası.