Sanna Nielsen bildiğiniz gibi Melodifestivalen’in kitabını yazmış bir isim. Kendisi tam yedi defa Melodifestivalen’e katılıp sonunda ülkesini temsil etme hakkını ancak 2014 yılında elde edebilmişti. Bu olay onun hayatında o kadar özel bir hal aldı ki “7” adında bir albüm çıkarttı. Şimdi ise bu tecrübelerini Frans’a aktardı…

Melodifestivalen’in bu yılki galibi Frans oldu. Bu galibiyetle birlikte Frans ev sahibi İsveç’i Eurovision’da temsil etme hakkını elde etmiş oldu. Müziğe küçük yaşlarda futbolcu Zlatan İbrahimoviç için söylediği bir şarkı ile başlayan genç sanatçıya bir destek Sanna Nielsen’den geldi.

Melodifestivalen’de tam 7 kez yarışıp en sonunda 2014 yılında ülkesini temsil eden Sanna Nielsen Frans’a tavsiye ve uyarılarda bulundu (Bu arada “Hangi Sanna Nielsen’sin?” testimizi hala çözmediyseniz sizi buraya alalım):

Hakkında çok ama çok iyi yorumlar ya da eleştiriliyor olabilirsin ancak kesinlikle iyi yorumlarla havaya girip kimseyi küçük görme ya da kötü yorumlara takılıp moralini bozma. Artık senin için zaman çok değerli. Düşündüğünden daha yoğun olacaksın. 2014 yılında Melodifestivalen’ı kazandım ve pazartesi günü Eurovision için SVT ile toplantı yaparak bu yoğun tempoya adım attım. Kesinlikle zaman kaybetme. Aslında doğruyu söylemek gerekirse ben pazartesiyi beklemeden zaferimden sonra “Melodifestivalen After Party” için otel odamda hazırlanmaya başladığım andan itibaren bu yoğun tempoya adım atmıştım. Özetle çok ama çok yorulacaksın… En çok kızacağın şey ise Melodifestivalen ödülünün geri alınması olacak. Ancak unutma; artık senin de adın oraya kazındı. Bunu düşün ve gülümse!

Kaynak: expressen.se